Noutati

Dragi cititori, vă informăm că în curând editura noastră vă oferă publicarea în română a unei lucrări de excepţie în domeniul psihoterapiei integrative: `Psihoterapia Integrativă. 100 de tehnici şi puncte cheie`, Maria Gilbert şi Vanja

S-a lansat noul blog al Revistei de Psihoterapie Integrativa Inside. Il gasiti la adresa: Click aici

Autorii LiberMundi
Gina Chiriac

Este Psiholog principal, psihoterapeut, formator și supervizor în psihoterapie integrativă, cu specializarea în hipnoză clinică și terapie Eriksoniana, formator și mentor certificat de Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și de Ministerul Educației și Cercetării . Este formator în somatoterapie-Școala euopeană de Socio-somatoterapie Franța și analist psihanaliză integrativă. A lucrat în grupuri de terapie cu formatori din Franța, Elveția, Anglia.Conduce grupuri de formare în psihoterapie integrativă în Romania. Este Președinte al Asociației Române de Psihoterapie Integrativă (ARPI).

Ken Evans

Dr. Ken Evans (D.Psych; P.G. Dip Soc Admin; BSc; Dip G.P.T.I; Dip Scpti; FRSA; FEAIP) Ken Evans este psihoterapeut, formator in Psihoterapie Integrativa si Gestalt Terapie,Supervizor, membru al Societatii Regale de Arta si pana in toamna lui 2009 a fost Consultant principal la Institutul de Formare in Psihoterapie Integrativa Scarborough UK. El faciliteaza Masterclasses pentru terapeuti experimentati in UK si Franta.
Este Presedintele fondator (1996-1999) al Asociatiei Europene de Psihoterapie Integrativa (EAIP).In prezent face parte din conducerea EAIP, fiind Register EAIP si este membru de onoare EAIP. Ken Evans a fost Presedintele Asociatiei Europene pentru Terapia Gestalt (EAGT) 2002-2008.Ken Evans a fost Presedintele Asociatiei Europene de Psihoterapie (E.A.P) 1994-1995 si detine certificare europeana EAP, EAGT si EAIP.
Este Formator Invitat la Centre de Formare Europeana si este interesat de spiritualitate si angajament terapeutic in practica clinica si cadre organizationale precum si de probleme legate de Drepturile Omului si Responsabilitatea Sociala.
În prezent este co-autor cu Linda Finlay al cărții: Relational Centred Research for Psychotherapists, ce a fost publicată de editura Wiley-Blackwell în septembrie 2009. A scris două cărți cu Maria Gilbert despre Supervizarea Psihoterapiei (acum publicată în 5 limbi) și Psihoterapie Integrativă (urmând sa fie publicată în Romania sub egida ARPI, Croatia și Republica Cehă)

Paul Barber

Profesor Dr. Paul Barber (UKCP; EAGT; BACP; BGS; IDHP)
Este profesor invitat al departamentului de invatare pe baza de lucru Middlesex University si profesor asociat al Institutului Roffey Park, doctorat in facilitarea dezvoltarii personale si contruirea comunitatilor educationale, Surrey University. Preda la numeroase universitati de prestigiu din Europa fiind si examinator extern :University of Manchester MSc in Health Studies ; University of Kingston, BA in Nursing University of Central Birmingham, BA Nursing ; University of Essex, BA Community Studies; University of East London, MA Psychosynthesis; University of Derby, Taught Doctorate Psychotherapy,; London Metropolitan University, MA Gestalt Psychotherapy ; Practitioner Doctorate in Psychotherapy, Middlesex University.
Realizeaza supervizare doctorala , conducand doctorate in :Cranfield College; University of Newcastle The Institute of Education University of Wolverhampton ; University of Surrey ; University of Derby ; University of Middlesex si in prezent la Middlesex University . Este autor a numeroase carti de psihoterapie si este formator si supervizor in Psihoterapie Integrativa si Gestalt Terapie al Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa.

Oana Maria POPESCU

Este psihoterapeut principal, formator si supervizor in specialitatea psihoterapie integrativa, presedintele Asociatiei de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa, psihoterapeut specializat in hipnoza clinica, relaxare si terapie Ericksoniana, editor al Revistei de Psihoterapie Integrativa si co-editor al Journal of Integrative Research, Counselling and Psychotherapy, membru al Asociatiei Europene de Psihoterapie Integrativa, al Societatii pentru Explorarea Integrarii in Psihoterapie, al Asociatiei Europene de Psihologia Personalitatii, membru afiliat al Asociatiei Americane de Psihologie, autor a numeroase articole si carti de specialitate, printre care "Manual de psihoterapie integrativa" (2013, ed. Didactica si Pedagogica), "Psihoterapie integrativa strategica. Note de curs" (2015, ed. Publibanat, "Abordari in psihoterapia integrativa strategica" (2015, ed. Publibanat).

Loredana Ileana VISCU

Este psiholog principal, formator si supervizor in specialitatea psihoterapie integrativa, secretar stiintific al Asociatiei de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa, profesor universitar la Universitatea Tibiscus din Timisoara, membru acreditat al Societatii Britanice de Psihologie, membru al Asociatiei Europene de Psihoterapie Integrativa, membru afiliat al Asociatiei Americane de Psihologie, autor a numeroase articole si carti de specialitate, printre care "Psihoterapie integrativa. Fundamente" (2009, ed. VRI Integral), "An Integrative Model of Psychotherapy" (2011, ed. Dolman-Scott), "Manual de psihoterapie integrativa" (2013, ed. Didactica si Pedagogica), "Psihoterapie integrativa strategica. Note de curs" (2015, ed. Publibanat, "Abordari in psihoterapia integrativa strategica" (2015, ed. Publibanat).

Linda Finlay

Este academician si terapeut. Ea este în prezent Director Asociat la Institutul de Training Psihoterapeutic din Scarborough și lucrează la finalizarea cerințelor pentru înregistrarea ca Psihoterapeut Integrativ UKCP. De asemenea predă cercetare calitativă la câteva centre de training psihoterapeutic în Europa. Linda se descrie ca aparținând de trei comunități profesionale distincte: psihologie, terapie ocupațională și fenomenologie. În domeniul psihologic, ea predă psihologie (socială) și metodologia cercetării calitative cu Universitate prin corespondență. În terapia ocupațională, ea a fost practician de sănătate mintală și este cunoscută pentru manualele de terapie ocupațională psihosocială și munca în grup. Dar locul în care s-a regăsit cel mai mult a fost lumea fenomenologiei. Aici este capabilă sa-și reunească identitățile sale profesionale folosind cercetarea centrată pe relație pentru a explora experiența unei vieți cu dizabilități . În prezent cercetează împreuna cu Virginia Eatough experiența oferită de descoperirea legăturii sufletului pereche.
Linda a publicat foarte mult. Din 2003 și până în prezent a publicat trei cărți: Practica Terapiei Ocupaționale Psihosociale (Neloson Thornes); Cercetare Calitativă pentru Profesioniștii Aliați de Sănătate (John Wiley & Sons), un volum co-editat împreună cu Claire Ballinger; și Reflexivitatea:Un Ghid practic pentru Cercetătorii în domeniul Sănătății și al științelor Sociale (Editura Blackwell), un volum co-editat împreună cu Brendan Gough.

Profesor Maria C. Gilbert, M.A.

Este psiholog clinician, psihoterapeut specialist in psihoterapie integrativa cu certificare UKCP si EAP, trainer exectutiv acreditat APECS. Lucreaza ca formator, supervizor, psihoterapeut si consultant organizational. In prezent este presedinte al departamentului integrativ de supervizare si a programelor de supervizare a diplomelor in Metanoia Institute unde are o activitate de peste 10 ani. Este presedintele asociatiei pentru psihoterapie integrativa din Regatul Marii Britanii si fost presedinte EAIP.