Noutati

Dragi cititori, vã informãm cã în curând editura noastrã vã oferã publicarea în românã a unei lucrãri de excepţie în domeniul psihoterapiei integrative: `Psihoterapia Integrativã. 100 de tehnici şi puncte cheie`, Maria Gilbert şi Vanja

S-a lansat noul blog al Revistei de Psihoterapie Integrativa Inside. Il gasiti la adresa: Click aici

Cartile LiberMundi
 • Titlu: Raspunsuri terapeutice pentru fiecare zi
  Autor: Gina Chiriac
  Descriere: Cartea este o terapie in sine. Inspirandu-se din experienta sa directa ca si psihoterapeut, Gina Chiriac daruieste fiecarui cititor, chiar inainte de inceperea unei terapii personale, o suta treizeci si sase de solutii ce pot deveni trepte ale vindecarii si constientizarii, conducandu-ne cu generozitate pe calea intregirii sufletului.
  Pret: 40RON
  Comanda
 • Titlu: Supervizarea in psihoterapie
  Autor: Kenneth R. Evans si Maria C. Gilbert
  Descriere: Lucrarea constituie un model de supervizare eficient care devine o sursa valoroasa de informare si are drept scop dezvoltarea proceselor de includere si dobândirea unei meta-perspective referitoare la sistemele aflate în interactiune în procesul de supervizare(pacient, psihoterapeut, supervizor). Cartea ofera resurse si modele practice pentru supervizorii care doresc sa se perfectioneze, oferind un întreg meniu de supervizare, precum si harti folositoare în acest scop, fiecare capitol propunând întrebari pentru reflectie si învatare.
  Pret: 35RON
  Comanda
 • Titlu: Cercetarea pentru psihoterapeuti . Abordare terapeutica centrata pe relatie Explorarea întelesurilor si a experientei
  Autor: Linda Finlay si Ken Evans
  Descriere: Lucrarea ofera cititorilor români o valoroasa sursa de inspiratie , propunând modele de cercetare integrativa, relationala, ce pot fi aplicate în practica terapeutica. Analizele tematice si metodologia calitativa recomanda lucrararea psihoterapeutilor si psihologilor practicanti interesati de metodele de cercetare moderne ce se aplica în Europa Contemporana. Cartea este un veritabil ghid practic al metodelor de cercetare , oferind prin reflectiile si prezentarile de caz continute un sens si în acelasi timp o provocare în analiza complexa asupra experientei naturii umane desfasurata pe parcursul procesului terapeutic din momentul elaborarii ipotezelor si emiterea ideilor pâna la diseminarile cercetarii.
  Pret: 35RON
  Comanda
 • Titlu: A deveni psihoterapeut practician-cercetator : o abordare gestalt pentru facilitarea cercetarii holistice
  Autor: Paul Barber
  Descriere: A deveni psihoterapeut practician-cercetator : o abordare gestalt pentru facilitarea cercetarii holistice este bazata pe o abordare Gestalt catre cercetare, care plaseaza cercetatorul în centrul practicii sale. Scopul ei este sa construiasca o imagine a constientizarii prin evidentierea modului în care oamenii percep, simt si actioneaza. Abordarea Gestalt încurajeaza un dialog între practicianul-cercetator si contextul cercetarii. Paul Barber ilustreaza fiecare pas al procesului cu studii de caz detaliate, culese dintr-o experienta de mai bine de douazeci de ani de lucru cu organizatiile. A deveni psihoterapeut practician-cercetator : o abordare gestalt pentru facilitarea cercetarii holistice constituie o lectura indispensabila pentru psihoterapeuti, pentru profesionisti si manageri ce întreprind cercetari organizationale cât si pentru cursanti în formare. Datorita traditiei Gestalt din care a aparut, cartea va fi de asemenea extrem de valoroasa pentru consultanti si facilitatori de grup în masura în care ei cauta sa reflecteze, sa cerceteze si sa învete din propria practica.
  Pret: 40RON
  Comanda
 • Titlu: Introducere in psihoterapia integrativa. Un model relational integrativ al psihoterapiei
  Autor: Kenneth R. Evans si Maria C. Gilbert
  Descriere: Aceasta lucrare ofera o privire generala inestimabila si accesibila a campului de integrare in curs de dezvoltare. Pentru a transmite componentele esentiale al terapiei integrative, autorii combina o descriere a campului de integrare cu un model specific. In prima sectiune ei exploreaza contextul filozofic, istoric si de cercetare in miscarea de integrare, culminand cu o discutie cu privire la componentele cheie ale integrarii. In a doua sectiuen ei ofera un exemplu d eteorie si aplicare a unui model coerent de integrare. Acest model relational de dezvoltare contureaza aspecte de psihologie umanista si psihanaliza contemporana. Sectiunea finala pune accentul pe considerente etice, de formare si profesionale care sa ghideze activitatea psihoterapeutului integrativ.
  Pret: 35RON
  Comanda
 • Titlu: Inside
  Descriere: Revista Inside apare periodic, de 4 ori pe an. Aceasta este cotata cu cod ISSN si este recunoscuta de un Board international format din profesori distinsi atat din Romania cat si din Europa : psih. princ. Gina Chiriac, dr. Ken Evans, MA Joanna Hewitt Evans, Prof. Dr. Paul Barber, MA Angela Carr, Prof. univ. dr. Mihai Anitei, Dr. Mihaela Chraif, dr. Aurora Frunza, dr. Gabriela Stoltz, dr. Tudora Sima, dr. Ioan Andronic
  Pret: Stoc Epuizat
 • Titlu: Psihoterapie Integrativa : 100 puncte cheie si tehnici
  Autor: Maria Gilbert si Vanja Orlans
  Descriere: Psihoterapia Integrativa este o abordare unificatoare, care aduce laolalta sistemul psihologic, afectiv, cognitiv, contextual si comportamental, creand astfel un cadru de lucru relational multi-dimensional, care poate fi re-creat din nou pentru fiecare caz individual. Psihoterapia Integrativa: 100 de Puncte Cheie si Tehnici, ofera un ghid concis si accesibil care le permite profesionistilor si studentilor sa priveasca dincolo de abordarile specifice, pentru a se putea inspira din ideile si tehnicile care le pot fi de cel mai mare ajutor clientilor. Impartite pe sectiuni ajutatoare, zonele de discutie includ: - cazul unei abordari integrative a terapiei - aspectul central al relatiei si dimensiunile auto-dezvoltarii - procesul terapiei integrative - tehnici si strategii. Aceasta carte va fi o lectura esentiala pentru toti psihoterapeutii si consilierii, atat practicanti cat si in formare, care doresc sa-si largeasca perspectivele si sa Invete mai mult despre o abordare integrativa.
  Pret: 35RON
  Comanda
 • Titlu: Terapia Gestalt Reevaluata
  Autor: Paul Barber
  Descriere: Gestalt-ul nu accepta si nici nu respinge nimic;ne largeste constientizarea si ne ridica constiinta ca sa putem deveni tot ceea ce suntem si sa testam totul. Pur si simplu ne trezeste! Pentru toti aceia care doriti sa treceti prin viata ca somnambulii, care doriti sa credeti ca lumea "asa cum o invatam social" este tot ceea ce este, sau doriti sa traiti an fantezia voastra, lansez aceasta avertizare de sanatate - puneti jos aceasta carte imediat; este periculoasa! Dar, daca credeti in potentialul uman si ca exista mai mult în Ceruri si pe Pamant decat este scris in cartile invatate; daca vreti sa va traiti viata mai degraba ca pe o oportunitate de a investiga si de a experimenta decat ca pe o obligatie supusa; daca vreti sa va treziti fata de momentul prezent si sa pasiti catre fricile voastre, decat sa va ascundeti dupa usa dormitorului; daca doriti sa "cunoasteti" mai degraba prin contact si angajare decat sa emiteti pareri sau sa teoretizati despre viata, si sa va ajutati clientii sa faca acelasi lucru - atunci aceasta carte este pentru voi. (Paul Barber, Redhill, 2012)
  Pret: 25RON
  Comanda
 • Titlu: Psihoterapie Integrativa strategica : teorie si aplicatii practice 
  Autor: Oana-Maria Popescu si  Loredana-Ileana Viscu
  Descriere: Lucrarea ofera resurse teoretice valoroase pentru studiul psihoterapiei integrative strategice si are un caracter dinamic, determinat de aplicatiile practice.  Este o lectura esentiala pentru toti psihoterapeutii care doresc sa-si largeasca perspectivele, ofera un ghid accesibil care le permite profesionistilor si studentilor sa aprofundeze cunostiintele în domeniul psihoterapiei integrative strategice.
  Pret: 40RON
  Comanda