Noutati

Dragi cititori, vă informăm că în curând editura noastră vă oferă publicarea în română a unei lucrări de excepție în domeniul psihoterapiei integrative: `Psihoterapia Integrativă. 100 de tehnici şi puncte cheie`, Maria Gilbert şi Vanja

S-a lansat noul blog al Revistei de Psihoterapie Integrativa Inside. Il gasiti la adresa: Click aici

Despre LiberMundi

Am înființat această editură pentru a putea aduce publicului specializat și persoanelor interesate în psihoterapie lucrările de referință în domeniu deparece ca școală de psihoterapie punem accent pe calitatea formării. De aceea acordăm un loc important traducerii și tipăririi lucrărilor de specialitate care au funcția de manuale în cadrul programului de formare în psihoterapia integrativă românească.

Vasta experiență clinică și rezultatele cercetărilor efectuate de către distinșii membri ai vieții academice europene din domeniul psihoterapiei sunt făcute cunoscute publicului larg românesc prin intermediul editurii Liber Mundi.

În acest fel realizăm un pod multicultural între valorile psihoterapiei europene și psihoterapeuții din România.

Beneficiile pe care cititori nostri le au sunt multiple: optimizarea competențelor ca psihoterapeuți, aparetenența la valorile europene, la grupuri și organizații sociale care au aceleași interese și preocupări profesionale.

Manualele de psihoterapie și literatura de specialitate oferă o direcție unică și ne ajută să construim răspunsuri profesionale situațiilor diverse care intervin în viața profesională a psihoterapeuților români promovând un înalt standard de informare.