Noutati

Dragi cititori, vă informăm că în curând editura noastră vă oferă publicarea în română a unei lucrări de excepție în domeniul psihoterapiei integrative: `Psihoterapia Integrativă. 100 de tehnici şi puncte cheie`, Maria Gilbert şi Vanja

S-a lansat noul blog al Revistei de Psihoterapie Integrativa Inside. Il gasiti la adresa: Click aici

Revista Inside

Revista Inside, ce s-a lansat oficial la Conferința "Psihoterapia secolului XXI", ce a avut loc în Mai 2010 și a fost organizată de către Asociația Română de Psihoterapie Integrativă, este o publicație cu o identitate bine stabilită, ce are câte ceva de dăruit tuturor, fie că e vorba de studenții din formare în Psihoterapia Integrativă, fie specialiștilor din domeniul psihoterapiei, fie publicului larg, încercând să atingă punctele de interes pe un spectru cât mai cuprinzător. Conținând articole pentru toate gusturile și având un design realizat în nuanțe calde prin poze și grafică, revista este alcătuită din trei secțiuni bine definite:

În Integrare ingredient de viață sunt tratate subiecte de interes general, în ele găsind sugestii și, de ce nu, răspunsuri la unele întrebari pe care cu toții le avem. Temele abordate sunt: masculin și feminin, spiritualitate, cultură și artă, sport, perspectiva ecologică a psihoterapiei integrative, situații speciale de viață (prenatal, postnatal, psihoterapia mamei și a copilului mic, psihoterapia vârstei a treia). Tot aici, va fi publicat în fiecare număr un interviu cu unul dintre profesorii Asociției Romane de Psihoterapie Integrativă, precum și o creație artistică a unuia dintre psihoterapeuții aflați în procesul de formare.

Secțiunea Repere stiințifice interne și internaționale este dedicată domeniului medical, al cercetărilor realizate în psihoterapiei, găsind, de asemeni, aici și un calendar al evenimentelor ce se desfașoară atât în domeniul psihoterapiei, cât și în domeniile conexe acesteia: medicină, psihiatrie, psihologie, medicină alternativă.

Tehnici și aplicații în practica psihoterapiei integrative este o secțiune ce se dorește a fi un ghid al psihoterapeutului începator, ce va găsi aici tehnici descrise, împreuna cu modul în care pot fi aplicate acestea, dar și dezbateri privind probleme care țin de practica din cabinet, căt și de relația terapeutică.

Promovând întru totul principiile Psihoterapiei Integrative și promițând să aducă cititorilor cele mai interesante subiecte, Revista Inside, pornește cu pasi siguri și entuziaști pe drumul către inima voastră!

Elena-Carmen Țuca
Director Colegiu Redacțional

Articole Inside

AikidoBrainspotting

Comunicarea prenatalaExpresii ale feminitatii

Interviul drumuluiOdiseea

ReincarnareaRitual de trecere